Adopteer een Orkestlid uit het Keizerstads Jeugdorkest

Op 22 juli 2023 vertrekken we met ons jeugdorkest op tournee naar Praag, Tsjechië en Leipzig, Duitsland. We gaan een week vol muziek, (samen)spel en cultuur tegemoet waarin we ter plekke concerten zullen geven. Onze reis gaat bijna van start, maar we kunnen wat extra financiële ondersteuning nog goed gebruiken. Dus mocht u een kleine bijdrage willen doen ter ondersteuning van onze tournee, dan zijn we u daar zeer dankbaar voor!

Eén van de manieren waarop u onze tournee financieel kunt steunen is door een orkestlid te adopteren. Dit werkt als volgt: als u één van de orkestleden uit ons jeugdorkest kent, kunt u dit orkestlid als het ware “adopteren”. Dit doet u door een donatie te doen en vervolgens krijgt u dan een persoonlijk geschreven kaartje vanuit onze tourneelocatie in Tsjechië opgestuurd. U kunt ook een anoniem orkestlid adopteren, of een lid van een bepaalde instrumentgroep of sectie, en dan krijgt u een verrassingskaartje toegestuurd.

U kunt betalen via iDEAL. De uiterste datum waarop u een orkestlid kunt adopteren, of de gegevens van een eerdere donatie kunt wijzigen, is woensdag 19 juli.

Op uw bestelling via deze website zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Informatie over het herroepingsrecht is ook op die pagina te vinden.

Het is momenteel niet meer mogelijk om orkestleden te adopteren voor de tournee. Wij danken alle donateurs voor hun ondersteuning.

Adopteer een Orkestlid

Adopteer een Orkestlid

U kunt hier aangeven welk bedrag u wilt doneren, vanaf €8.
Dank u wel voor uw steun!